За фирма "МC" Дървообработване

Мисия, цели, технологии...

Дейност

Фирма "МС" Дървообработване е специализирано предприятие за производство на иглолистни пелети. "МС" е базирана в град Пловдив и вече почти шест години се стремим към високо ниво на професионализъм. Работим с подбрани и проверени суровини. Използваме модерна технология на производство съчетана с висококвалифициран колектив, за да осигурим надежден и висококачествен биопродукт чиято цел е не само да Ви помогне да намалите разхода си на гориво, а и да помогне на околната среда чрез редуциране на вредните емисии.

Партньорство...

Стараем се постоянно да разширяваме хоризонта на дейността си и да удовлетворим, както постоянно изменящата се тенденция на пазара, така и непрекъснато нарастващите разнородни потребности на клиента. От 2019-та година фирма "МС" Дървообработване е официален вносител и представител за България на фирма l'Artistico- италиански производител специализиращ изцяло в производството на отоплителни инсталации, в частност пелетни и дървени камини с широка гама от продукти с минималистичен дизайн.

Цели...

Главната ни цел е внедряване на енергоспестяващи технологии позволяващи достигането на оптимален комфорт в обитаваните от Вас помещения. За това отново залагаме на степента на отличие и сигурността. Уредите, които предлагаме са в съответствие с националните и Европейски стандарти и регулации придружени с ръководство на потребителя за ефективна и безопасна експлоатация. Разполагаме с екип отговорен за монтаж и поддръжка на съоръжението, както и консултации с цел намиране на оптимални варианти за ефективно и екологично отопление.

За поръчки и запитвания относно пелетите кликнете тук. Не забравяйте да последвате Facebook страницата Ни, където публикуваме промоционални предложения и оферти. #пелети #пелети-пловдив